Spring naar hoofd-inhoud

Persoonlijk

Het leven is voortdurend in beweging en wij zullen ons Zelf steeds beter gaan begrijpen in wie we uiteindelijk zouden kunnen worden. De mogelijkheden daartoe waren bij onze geboorte reeds aanwezig. Het leven brengt ons echter die hindernissen welke uiteindelijk nodig blijken te zijn. Kunnen vertrouwen daarop lukt ons vaak moeilijk. Onduidelijkheden hierover kunnen d.m.v. astrologie helder worden, wat nog niet wil zeggen dat het eenvoudig is.
De weg naar onze bestemming gaat door diepe dalen, over hoge bergen, langs ravijnen, door groene bloemenvelden en langs kabbelende beekjes, of de weg stopt voor schijnbaar onneembare blokkades.
Je geboortemoment geeft helderheid over verleden, heden en toekomstperspectieven.
Het is mogelijk om een psychologische analyse te maken over u leven, eventueel aangevuld met informatie over omstandigheden door uzelf aangeleverd. Astrologie biedt een mogelijkheid in het NU te kijken, om zo de huidige processen in kaart te brengen. Een geboortemoment is een betrouwbaar middel gebleken om uw persoonlijk psychologisch en ziele leven te analyseren.
Astrologie geeft zicht op perspectieven en mogelijkheden, maar kan niet voorspellen.
De mens maakt zelf de keuze en heeft de mogelijkheid om links of rechtsaf te gaan.

 

Gesprek, inclusief gespreksverslag, van ruim 1 uur € 125,--

Eventueel vervolggesprek  van ruim een uur € 75,-.

Voor u verjaardag een jaaroverzicht?

Een uiteenzetting over waar het in dát jaar allemaal om draait.

Uitgewerkt rapport hierover geldig voor dat specifieke jaar € 50,-

 

Alle prijzen inclusief 21% btw.