Spring naar hoofd-inhoud

Spiritueel

Een woord wat vaak wat mysterieus overkomt. Spiritualiteit is eigenlijk gewoon een houding waarmee we in het leven staan. Het komt ieder moment tot uitdrukking in de manier waarop u kunt leven met wat het leven u aanreikt. Kunt u relativeren en kijkt u verder dan uw eigen belang? Gaat u de problemen niet uit de weg en kunt u het leven nemen zoals het is. Staat u open voor het onbekende en heeft u vertrouwen in de "uiteindelijke" goedheid van het bestaan.? Kunt u accepteren dat u de dingen niet naar uw hand kunt zetten? Is het mogelijk zonder oordeel en veroordeel te leven, ook naar uzelf?

Volgens een citaat van medicijnman Frank Decontie kunt u niet spiritueel zijn als uw gedrag voortkomt uit inhaligheid, afgunst of afkeer. Wanneer wij het spirituele pad willen bewandelen, is het dus van groot belang de motieven waarop gedrag is gebaseerd te onderzoeken. Dit vooral ook op gedrag naar uzelf toe. Zelfonderzoek, waarbij astrologie u kan helpen, heeft alleen zin als u uzelf met vriendelijkheid tegemoet kunt treden, Zelfhaat en spiritualiteit gaan nu eenmaal niet samen.

Wanneer we op de vlucht slaan voor ons eigen gedrag, komen er problemen. Wanneer u de moed kunt opbrengen het ongewenste recht in de ogen te zien, zal zich vaak een wonder voltrekken. Problemen blijken dan kansen te zijn om het beste in uzelf te mobiliseren, zodat u op het gebied van wijsheid, zelfkennis en zelfvertrouwen verder kunt groeien. Vertrouwen hebben op datgene wat jouw leven kan vormgeven en nieuwsgierig zijn naar “leven” en wat het u biedt.

Een geboortemoment brengt aan het licht op welke wijze we zo’n leven kunnen vormgeven. Voor ieder mens liggen er weer andere mogelijkheden die daarbij kunnen helpen. Samen kunnen we onderzoeken welke voor u van toepassing zouden kunnen zijn. Een uitdaging tot spiritueel leven! 

Gesprek, inclusief gespreksverslag van ruim 1 uur € 125.-

 

Een eventueel vervolggesprek € 75,-

 

Prijzen inclusief 21% btw.